Finestres d'alumini

Fabriquem i instal·lem la teva finestra a mida amb perfils d’alumini d’alta qualitat i vidres d’alta resistència, que et permetran un bon aïllament de la teva vivenda, gràcies al sistema de trencament de pont tèrmic i vidres dobles amb càmera d’aire, permetent un estalvi energètic, una major seguretat i una reducció considerable de l’acústica exterior.

 

Fabriquem la finestra d’alumini a mida, adaptan-nos a les teves necessitats i preferències, on trobaràs una àmplia gamma de possibilitats i formes d’obertura:

 

 

 


Finestra fixa

Finestra d’alumini formada per perfil d’alumini i vidre fixe, que no permet cap mena d’obertura

 


Finestra corredissa

Finestra formada per dues o més fulles que es desplaça de forma lateral pels carrils d’alumini, per la qual cosa no necessita espai per obrir la finestra.

 


Finestra practicable

Finestra d’una o més fulles que permeten l’obertura total de la porta girant fins a 180º, obrint generalment cap a l’interior. Les finestres practicablestenen un alt grau d’aïllament tèrmic i acústic gràcies al seu tancament a pressió. És el tipus d’obertura més usual, tant en portes com finestres


Finestra oscil·lobatent

Finestra que permet l’0bertura desde la part superior de la fulla. Aquest tipus de finestres permeten una ventilació sense corrents d’aire, ja que filtra l’aire pels laterals. Normalment es pot convinar la finestra practicable i oscil·lobatent en una mateixa fulla, aportant versatilitat a les finestres.

 

  • EFICIÈNCIA ENERGÈTICA
  • SEGURETAT
  • REDUCCIÓ ACÚSTICA

Vols més informació?

Truca'ns al 93 198 58 38 / 610 56 31 15 o clica al botó per demanar més informació
Obre whatsapp
1
Contacta amb nosaltres
Hola! Sóm projectes Castells. Solucions en tancaments d’alumini i PVC.
En què et podem ajudar?