Persianes

Instal·lem persianes d’alumini per a tot tipus de finestres i tancaments, amb gran varietat de tipus de lames i colors, depenent del seu ús i funcionalitat.

Les persianes aïllen les estada acústica i lumínicament, a més que amb alguns determinats models de lames augmentem la seguretat de l’habitatge.

L’elecció d’un tipus o un altre de persiana dependrà de factors com la superfície de la finestra, l’espai del buit del calaix on ha d’allotjar la persiana enrollada, el nivell d’aïllament requerit i nivell de seguretat necessari.

A més les persianes poden enrrollar-se de forma manuals com la corretja tradicional o la maneta, o bé, per sistemes de motorització que permet realitzar aquesta tasca sense cap esforç.

  • EFICIÈNCIA ENERGÈTICA
  • SEGURETAT
  • REDUCCIÓ ACÚSTICA

Persianes enrotllables i orientables

Instal·lem persianes enrotllables amb sistemes de lames orientables, que permeten el control de l’entrada de llum a l’interior. Són persianes d’alumini de gran qualitat i durabilitat, de marques com Grandhermetic i Griesser, de les quals realitzem tant la instal·lació a mida, com de la reparació de persianes ja instal·lades.

gradhermetic
griesser

Vols més informació?

Truca'ns al 93 198 58 38 / 610 56 31 15 o clica al botó per demanar més informació
Obre whatsapp
1
Contacta amb nosaltres
Hola! Sóm projectes Castells. Solucions en tancaments d’alumini i PVC.
En què et podem ajudar?