Tendals

Instal·lació de tendals que t’ajudaran a gaudir de la teva llar aportant un control de la llum en moments de sol directe. Amb teixits d’alta qualitat, us protegiran dels rajos UV i infrarrojos, i per tant, limitar la temperatura i la sensació de calor.

Treballem amb productes d’altes prestacions i excel·lent qualitat dels materials, amb tendals d’accionament manual, com tendals motoritzats i sensors de pluja i leds que aporten comoditat i confort.


Tendal vertical

Tendal que baixa verticalment, tapant totalment l’entrada de llum directa. Ideal per a finestres i terrasses amb llum directa.


Tendal tipus teló

Tendal que baixa totalment en vertical, tapant totalment l’entrada de llum directa. Disposa de guies d’alumini als laterals, totlament regulables i que aporten estabilitat al teixit, quedant totalment recte.


Tendal vertical amb guies amples

Tendal vertical amb guíes laterals per a tancament lateral amb o sense finestra que ens proporciona un aïllament gairebé perfecte contra el fred i vent a patis o terrasses.


Tendal amb braç invisible

Tendall amb suports extensibles per sota de la tela, que aporten elegància i permet cobrir grans superficies sense anclatges


Tendal de punt recte

És el clàssic tendal, amb braços que baixen perpendicularment des dels laterals de la tela. Cobreix grans superficies.


Tendal corredís o tipus pèrgola

Tendal horitzontal que ofereix una màxima seguretat gràcies als seus ancoratges i perfileria d’alumini. Amb accionament tant manual o motoritzat, cobreix una gran superficie, sent una bona solució per a tessasses i restaurants.

  • EFICIÈNCIA ENERGÈTICA
  • ALTA QUALITAT

Vols més informació?

Truca'ns al 93 198 58 38 / 610 56 31 15 o clica al botó per demanar més informació
Obre whatsapp
1
Contacta amb nosaltres
Hola! Sóm projectes Castells. Solucions en tancaments d’alumini i PVC.
En què et podem ajudar?